Charm Band - Trupa Cover - Formatie Nunta - Formatie Botez

Trupa

Dana

Lead Vocal

Dana este solista, dar si managerul trupei Charm Band. A inceput sa cante inainte de a merge la scoala si a studiat canto clasic timp de 10 ani. Este apreciata pentru carisma sa dar si pentru pasiunea cu care abordeaza fiecare eveniment. In 2012, dupa diverse claborari, hotaraste sa-si formeze propriul band, alaturi de Mihai, Luchi si Rares – Charm Band. A participat la diverse concursuri, printre care si X Factor Romania.

dana charmband
charmband mita (1)

Mita

Solist

LET`S ROCK!!!

Iubitor incurabil de muzica, in special rock, Mita canta de cand se stie. A avut o formatie de muzica rock cu care a concertat in toata tara, dar a cantat si in cor de filarmonica. Abordeaza foarte multe genuri muzicale si reuseste sa isi puna amprenta placut in fiecare piesa pe care o canta.

Mircea

Saxofon
Mircea este mezinul trupei si mai este si unul dintre „sufletistii” nostri, asa cum ne place sa ii alintam. Mircea traieste pe vibratile muzicii si iubeste la nebunie muzica, in mod deosebit jazzul. Ii plac petrecerile cu oameni faini, la care oamenii se simt bine. Si daca il asculti o data…nu te mai saturi!
mircea charmband
luchi charmband

Luchi

Chitara electrica

Pasionat de chitara si de muzica in general, Luchi este un profesor exemplar de chitara clasica, cu rezultate foarte bune. Statutul de profesor nu i-a adus implinirea 100% pe plan profesional, astfel si-a indreptat atentia catre muzica usoara si chitara electrica. Ambitios si dornic de a incerca mereu lucruri noi, este cel care a venit cu ideea infiintarii proiectului Charm Band.

Gabi

Trompeta
charmband gabi
tinu charmband

Tinu

Inginer de sunet si DJ

Rares

Percutii
rares charmband
john charmband

John

Tobe

Simion

Chitara bas
simion charmband
vasi charmband

Vasi

Clape

Little John

Inginer luminist
little john