Orice eveniment reusit, fie ca e vorba de nunta mult visata, botezul ingerasului dumneavoastra, sau o simpla petrecere, depinde in mare masura de ambianta muzicala, de calitatea sunetului, de jocul de lumini si nu in ultimul rand de prestatia Dj-ului. Charm Band reuneste 7 membri cu experienta in diferite zone muzicale, ceea ce garanteaza o imbunatatire permanenta a sound-ului si creeaza diversitate si posibilitatea abordarii unor genuri muzicale diferite. Momentele de muzica 100% live sustinute de trupa, sunt perfect completate de momente de muzica mixata de Dj-ul nostru profesionist. Intotdeauna deschisi la propuneri, echipa Charm Band reuseste sa creeze o atmosfera antrenanta, sa tina ringul de dans ocupat in permanenta si sa multumeasca absolut toate categoriile de varsta.

irina1

 

Irina – Backing vocals: 
Irina este o persoana plina de energie si entuziasm. Cel mai bine se regaseste atunci cand canta pe scena alaturi de colegii ei. Este profesoara de pian foarte dedicate si iubita de elevii ei.
Dezvoltarea ei profesionala, dar si cea personala sunt preocupari constante si intotdeauna cauta noi oportunitati pentru a transmite si celorlalti mai departe bucuria ei – muzica.