12.jpg

Formatia pentru nunta Charm Band se numara printre cele mai indragite trupe de muzica pentru evenimente. Cover Band CharmBand completeaza muzica live pentru evenimente cu momente de muzica mixata de DJ-ul nostru, facand din evenimentul dvs. un show reusit.

Dana – Lead Vocal (solista):  Dana este solista, dar si mezina trupei. A facut cunostinta cu muzica inca de la varsta de 7 ani. A urmat cursurile Scolii si Liceului de Muzica din Alba Iulia. A studiat canto clasic timp de 10 ani cu profesori de renume, fiind absolventa de Conservator, iar in prezent masterand. Dupa colaborari cu diverse band-uri, in 2012 hotaraste sa-si formeze propriul band, alaturi de Mihai, Luchi si Rares, sub denumirea de Charm Band.

Mihai – Lead Vocal (solist):  Pasionat de muzica inca din copilarie, mostenire de la parinti, solistul trupei a inceput studiul muzicii de la varsta de 8 ani. A terminat Liceul de Muzica si Arte Plastice din Alba Iulia, perioada in care a fost solist vocal in formatia liceului si in care a inceput sa viseze ca va activa intr-un band adevarat. Este absolvent de Conservator, unde a studiat canto clasic, activand ca tenor in diverse formatii corale, inclusiv in Corul Filarmonicii Muntenia. Tot in perioada facultatii a inceput sa puna bazele unei formatii de rock cu care a sustinut concerte in cateva orase din tara. Trupa nu a rezistat foarte mult timp, insa usor, usor visul a inceput sa devina realitate si in 2012, impreuna cu Dana, Luchi si Rares pun bazele proiectului Charm Band.

Bogdan – Saxofonist:  A urmat cursurile Conservatorului din Bucuresti. El aduce in trupa un elan creator, determinare si energie pozitiva. Cu timbrul cool al saxofonului sau, da culoare melodiilor, iar cu sunetele catifelate ale clarinetului, subliniaza emotiile frazelor muzicale.

Alis – Clape:  Pianista trupei, a intrat in lumea muzicii inca din clasa I cand a inceput sa studieze pianul la Scoala de Muzica din Targoviste. Dupa terminarea liceului s-a stabilit in strainatate unde s-a licentiat in economie la Universitatea JAIME I -in Administratie si directia firmelor. Totusi pasiunea pentru muzica a continuat, reusind sa dea meditatii de pian si sa-si formeze un grup vocal in Spania, fiind dirijoarea acestuia mai bine de 7 ani, grup care a sustinut concerte in Roma, Torino, Bilbao, Madrid, Valencia si alte orase din Spania. In 2011 termina si studiile Facultatii de Muzica din Targoviste, iar in 2012 se reintoarce in Romania. Actualmente este masteranda in ultimul an la Educatie muzicala a Universitatii Valahia. In 2012 se reintoarce in Romania an in care incepe colaborarea ca si pianista in trupa Charm Band.

Luchian – Chitara Electrica:  Ca si pe ceilalti membrii ai band-ului si pe Luchi muzica l-a insotit din copilarie. Studiaza chitara clasica din clasa a V- a, urmand Liceul Dinu Lipatti din Bucuresti, iar mai apoi Conservatorul. Imediat dupa terminarea studiilor universitare isi incepe cariera de profesor de chitara, reusind sa aiba rezultate extraordinare cu elevii sai. Dar cum era de asteptat, statutul de profesor nu i-a adus implinirea pe care si-o dorea, astfel isi indreapta atentia catre muzica usoara si chitara electrica. Luchian se numara printre cei 4 initiatori ai proiectul Charm Band.

Rares – Tobe:  A inceput sa studieze muzica la varsta de opt ani. S-a indreptat spre instrumentele de percutii in clasa a cincea la Liceul de Muzica din Bucuresti. A studiat percutia la Academia de Muzica din Cluj-Napoca moment in care a fondat impreuna cu Zoli, formatia SENSOR (prima trupa de muzica pe butoaie din Romania). In 2002 pleca in Spania pentru a forma compania de spectacole TOOM-PAK, alaturi de care sustine sute de concerte in Spania, dar si in multe alte tari din Europa. In toamna anului 2012 pune bazele trupei CHARM BAND impreuna cu Dani, Luchi si Mita.

Emil – Chitara acustica (colaborator):  Este o mare onoare pentru trupa sa il aiba ca si colaborator pe Emil, un muzician desavarsit, avand ca experienta colaborari cu artisti cunoscuti din Romania.  A inceput sa cante la chitara la varsta de 13 ani, fiind indrumat de catre bunicul sau catre genul  folk. La 18 ani incepe studiile muzicale, indreptandu-si atentia spre chitara bas. Din acel moment incep colaborarile cu diversi artisti, astfel isi formeaza rutina muzicala. La varsta de 22 de ani incepe colaborarea cu trupa de jazz-rock Solaris din Buzau, lasand chitara ca instrument secundar, instrument principal devenind chitara bas. Din 2001 este basistul cunoscutei trupe Provincialii, iar din 2012 colaborator al trupei Charm Band.

DJ Shock:  Dj Shock va ajuta sa dati culoare evenimentului dumneavoastra prin muzica de calitate ce va rasuna in boxe. Experienta acestuia in radio, televiziune, evenimente, dar si pasiunea pentru muzica se imbina perfect, astfel incat invitatii dumneavoastra se vor simti, cu siguranta, extraordinar. Dj Shock va pune la dispozitie un program de muzica difersificat, incepand cu anii ’70, pana la cele mai noi hit-uri, dar puteti sa creati impreuna propriul playlist, in functie de preferinte.

 

 

32.jpg