Suntem aici pentru a va incanta!!

Suntem tineri, stilati, iubim muzica si ne dorim sa transformam evenimentele dumneavoastra in momente unice. Plini de energie si entuziasm, dar si romantici incurabili, atunci cand este nevoie, pe scena suntem 100% impliniti.

Suntem intotdeauna pregatiti sa sustinem in Bucuresti si in tară show-uri 100% live la nunti, botezuri, party corporate, petreceri private abordand toate genurile muzicale.

Oare a numarat cineva?

0
Evenimente

Membrii trupei noastre

DANA
DANALead Vocal
Dana este solista, dar si managerul trupei Charm Band. A inceput sa cante inainte de a merge la scoala si a studiat canto clasic timp de 10 ani. Este apreciata pentru carisma sa dar si pentru pasiunea cu care abordeaza fiecare eveniment. In 2012, dupa diverse claborari, hotaraste sa-si formeze propriul band, alaturi de Mihai, Luchi si Rares – Charm Band.
MITA
MITASolist
LET`S ROCK!!!
Iubitor incurabil de muzica, in special rock, Mita canta de cand se stie.
A avut o formatie de muzica rock cu care a concertat in toata tara, dar a cantat si in cor de filarmonica. Abordeaza foarte multe genuri muzicale si reuseste sa isi puna amprenta placut in fiecare piesa pe care o canta.
MIRCEA
MIRCEASaxofon
RARES
RARESTobe
Mai este numit de catre colegi si „motorul” trupei. A inceput sa studieze instrumentele de percutie inca din copilarie. Mai tarziu, impeuna cu Zoli a devenit fondatorul trupei Sensor (prima trupa de muzica pe butoaie din Romania). In 2002 pleca in Spania pentru a forma compania de spectacole TOOM-PAK, alaturi de care sustine sute de concerte in Europa.
LUCHI
LUCHIChitara Electrica
Pasionat de chitara si de muzica in general, Luchi este un profesor exemplar de chitara clasica, cu rezultate foarte bune.
Insa, statutul de profesor nu i-a adus implinirea pe care si-o dorea, astfel si-a indreaptat atentia catre muzica usoara si chitara electrica.
OVIDIU
OVIDIUClape
Marea sa pasiune este muzica iar instrumentul care il ajuta sa descopere muzica este pianul. Este un instrumentist perfectionist, dar si un compozitor talentat. Isi dedica tot timpul sau studiului si nu se vede facand altceva. Are studii muzicale, la fel ca si ceilalti membrii ai band-ului.
SORIN
SORINChitara Bass
Timid in societate dar nebun pe scena, Sorin este, profesional vorbind, bigamul trupei (inginer / bassist). Foarte des in timpul concertelor suntem nevoiti sa spunem „Sorin left the stage” deoarece, nebunul nostru, paraseste scena si merge in mijlocul publicului unde canta, danseaza si se distreaza.
GABI
GABITrompeta
DJ SHOCK
DJ SHOCKDj
TINU
TINUInginer de sunet

Partenerii nostri